Steroid Biverkningar

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2017-01-05 Hits: 1782 Comment: 0

Folk vill ha genvägar i sina liv, varför? Den mänskliga naturen inte acceptera något som ger resultat efter en ganska lång tid, de vill åstadkomma en förändring i deras kroppar i dagar och nätter, det är anledningen till att vi står inför flera medicinska komplikationer. Den främsta anledningen av att ha svårt är aldrig samråd med hälso-och sjukvårdspersonalen, vilka råd kan hindra människor från någon svår sjukdom.

På samma sätt, anabola steroider är en annan genväg för människor, kan vara att det har en ljus sida, men samtidigt kan vi inte försumma den mörkare sidan, låt oss ta en titt på vad det är, hur fungerar det och vad som är biverkningar, när man använder det utan läkares ordination eller om kroppen inte accepterar steroid effekter.

Vad Är Anabola Steroider?

Steroid läkemedel är konstgjorda föreningar med anknytning till det manliga hormonet testosteron. Vårdpersonal rekommenderar dessa för att bota komplikationer exempelvis försenad pubertet och andra medicinska tillstånd som triggar kroppen att producera mycket låga mängder av androgena hormon eller testosteron. Anabola steroider gör musklerna större och benfragment starkare. Dessutom kan de orsaka puberteten för att starta och kan underlätta en del pojkar som har en ärftlig dysfunktion att vårda på ett mer normalt sätt. Steroid läkemedel kan användas som en tablett, som en injektion i en muskel massa, eller som ett serum eller en salva som appliceras på huden.

Normal anabola steroid läkemedel består av fluoxymesterone (som Halotestin) liksom nandrolon (till exempel Durabolin). I USA, som du behöver för en behandling planerar att använda anabola steroider. Illegala steroider är de som folk använder utan en läkares behandling plan.

Många människor tar legitima hälsa kosttillskott som har en specifik steroid hormon nivåer även produceras av kroppen. En särskild hälso-tillägg är dehydroepiandrosteron (DHEA). Våra kroppar kan ändra DHEA i andra anabola steroid hormoner, som testosteron, östrogen, samt kortisol. Folk tar det för att försöka göra sina muskler vävnader större. Endast sådana produkter och lösningar positiva effekter som inte har verifierats. Men om du bara använder dem i kopiösa mängder, de kan tvinga fram samma negativa effekter som steroid läkemedel.

Varför Människor Använder Steroid Läkemedel Utan läkares Ordination?

Vissa vuxna och tonåringar använder anabola steroider för att minska överflödigt fett, öka muskler, och samtidigt öka styrka. De börjar använda läkemedel behandlingar eftersom de försöker stärka hur väl de utför sport aktiviteter eller hur de lever med det.

Servering av illegala steroider är tio till hundra gånger mer överdriven än den som serverar en läkare rekommenderar för medicinska förhållanden. Människor använder ofta flera av dessa steroider samtidigt. Detta kallas stapling. Eller ens att de tar roids i en cykel med hög dosering under flera veckor. Detta är känt som pyramiding.

Vad Finns det för Orsaker och Problem När man Använder Anabola Steroider

Anabola steroider kan medföra allvarliga negativa effekter. Några av dessa biverkningar kan vara lång sikt.

I män, anabola steroider kan:

 • Minska spermier fertilitet.
 • Krympa mannens testiklar.
 • Förstora bröst vävnad.

I honor, anabola steroider kan:

 • Generellt öka hår på kroppen.
 • Gör huden tonen slipmedel.
 • Minska bröst massa.
 • Förstora klitoris.
 • Tjockare röst.

Både kvinnor och män, anabola steroider kan orsaka:

 • Hög högt blodtryck nivåer, hjärtstillestånd eller stroke.
 • Högre priser av ohälsosamma kolesterol (Low-density lipoprotein) och sänka priser av bra kolesterol (High-density lipoprotein).
 • Lever sjukdom och eventuellt levern orgeln melanom. Risken för dessa komplikationer ökar när anabola steroider tas som en tablett.
 • Fet dermis, acne, och manliga mönster håravfall.
 • Huden mikrob infektioner som kan visa sig vara allvarligt, när drogen var orena med bakterier.
 • Irritabilitet, ångest mönster, fientlighet, brist på kontroll, ohämmad hög vitalitet (mani), falska moral (vanföreställningar), och en besatthet.

Tonåringar tar anabola steroider är i fara för liknande komplikationer. Dessutom, benfragment utvecklingen hos tonåringar kan sluta innan det är komplett. Tonåringen kan inte komma till hans / hennes fullvuxen höjd.

De som använder anabola steroider på en regim grund maj har indragning varningssignaler om de slutar ta dem. Störningar består av att ha melankoli, blir extremt utmattad och har ingen lust att äta.

Hur är Anabola Steroid Missbruk Bestäms?

Din läkare kan fråga dig om din hälsa och fitness rutiner och vilka typer av hälsotillskott och andra föreningar som du använder. En läkare kan göra en fysiska test och ordna urin och blodkärl tester.

Hur är det åtgärdas?

Metod för behandling av felaktig användning av anabola steroider har inte studerats mycket. Läkare rekommenderar normalt:

 • Behandling i en plan som består av mediciner för borttagning av tecken och symtom och andra hälsofrågor.
 • Familjen och samhällets hjälp.
 • Enskilda eller make / maka och barn rådgivning.