Injicerbara

Injicerbara steroider till salu i Sverige 

Injicerbara steroider till salu på vår webbplats är ett sätt av sport farmakologi. Dessa steroider administreras intramuskulärt och tillverkas av flera olika välkända företag. De produceras i form av lösningar i antingen ampuller eller små flaskor. För användning av injektionen på ett korrekt sätt behöver du en spruta och nål som lätt kan erhållas från ditt lokala apotek utan recept. Det är viktigt att vara bekväm med självinjektioner men för dem som ännu inte känner sig bekväma med detta rekommenderas att fråga en vän eller betydande annan tills du kan administrera injektionerna säkert och bekvämt på egen hand. 

Oftast görs injektioner i glutealmuskeln eftersom detta är den största muskeln.  Nybörjare av steroid användning kan ha svårt att injicera i änden (rumpan) och vi rekommenderar att göra det framför en spegel. Detta gör det möjligt för användaren att se var han eller hon injicerar, för att säkerställa att ämnet administreras till rätt muskelområde. Mer erfarna kroppsbyggare och idrottare som har använt steroider under ganska lång tid kan framgångsrikt administrera dessa injektioner med små eller inga problem alls.  

Vilka är fördelarna med injicerbara steroider?

Den viktigaste och största fördelen när du köper injicerbara steroider är säkerhet, så att injicerbara steroider inte påverkar din lever. Nästan alla orala steroider, produceras i kapslar och tabletter, har en negativ inverkan på levern (och vissa på njurarna). Detta uppstår ofta när orala steroider används felaktigt, såsom överskott av doser under långa tidsperioder. Vissa tabletter kan orsaka mag- och tarmproblem, såsom gastrit. Injicerbara steroider har inte denna negativa effekt. När du injicerar steroidlösningen i muskeln, så börjar den absorberas direkt i blodet, den kringgår levern (därför är det giftfritt och orsakar ingen stress i levern). 

Eftersom injicerbara steroider kommer in i blodet omedelbart från muskeln, så behöver dem inte absorberas i tarmen. Orala steroider förstörs delvis i tarmen, sedan passerar den genom levern och brytts ner där. När den injiceras kommer hela dosen omedelbart in i blodomloppet och börjar ta dess effekter på kroppen så därför används steroiden av kroppen mer effektivt. 

Den tredje fördelen med injicerbara steroider över orala steroider är den långsiktiga effekten. Steroider löses inte upp i vatten, de är bara lösliga i olja och oljelösningen skapar en slags depå i kroppen, redo för den aktiva ingrediensen att långsamt absorberas i blodet. Halveringstiden för en steroid kommer också att återspegla mängden tid för absorption i kroppen. På grund av detta så varar injicerbara steroider i kroppen mycket längre, vilket innebär att injektioner kan göras mer sällan. Detta beror mycket på den ester som är kopplad till steroiden och halveringstiden för steroiden. Vissa behöver injiceras var tredje dag (till exempel Propionate ester) medan andra endast kan injiceras en gång varannan vecka (som undecylenate ester) och fortfarande ge fantastiska resultat.

Säkert köp av äkta steroider online här  

På denna sida av vår webbplats hittar du de vanligaste och högkvalitativa injicerbara steroiderna i Sverige. Alla våra injicerbara steroider till salu är direkt från de viktigaste läkemedelstillverkarna och kan valideras online via deras webbplatser. Så här kan vi försäkra dig om att var och en av våra injicerbara steroider är ursprungliga och äkta produkter så att du kan köpa med bra förtroende när du letar efter önskad substans!  

Vy: Lista Rutnät
Visa:
Sortering:
Alphabolin

Alphabolin

Allmän information om Alphabolin i Sverige Alphabolin (Primobolan) av Alpha-Pharma aktiva su...
63.55€
Alphabolin (vial)

Alphabolin (vial)

Allmän information om Alphabolin i Sverige Alphabolin (Primobolan) av Alpha-Pharma akti...
128.13€
Androxine

Androxine

Allmän information om Androxine i Sverige Androxine (Tren Suspension) av Alpha-Pharma aktiva...
92.25€
Aquaviron

Aquaviron

Allmän information om Aquaviron i Sverige Testosteron Suspension är den renaste formen av Te...
67.65€
Bold-Max

Bold-Max

Allmän information om Bold-Max i Sverige Bold-Max med Maxtreme Pharma är en injicerbar stero...
74.83€
Bold-One

Bold-One

Allmän information om Bold-One i Sverige Bold-One är destinated för intramuskulär injektion ...
58.43€
Boldebolin

Boldebolin

Allmän information om Boldebolin i Sverige Boldebolin av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård är ...
61.50€
Boldebolin (vial)

Boldebolin (vial)

Allmän information om Boldebolin i Sverige Boldebolin av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård är ...
58.43€
Cut Mix 150

Cut Mix 150

Allmän information om Cut Mix 150 i Sverige Cut Mix 150 av Dragon-Pharma innehåller 3 olika ...
78.93€
Cypionat 250

Cypionat 250

Allmän information om Cypionat 250 i Sverige Cypionat 250 av Dragon-Pharma är en injicerbar ...
56.38€
Deca 300

Deca 300

Deca 300 tillverkas av det populära företaget Dragon Pharma. En lång form av nandrolon som kallas na...
73.34€
Enanthat 250

Enanthat 250

Allmän information om Enanthat 250 i Sverige Enanthat 250 av Dragon-Pharma är en injicerbar ...
56.38€
EQ 300

EQ 300

EQ 300 är ett varumärke från en av de mest populära tillverkarna av anabola steroider Dragon Pharma....
73.34€
Induject-250 (ampoules)

Induject-250 (ampoules)

Allmän information om Induject-250 i Sverige Induject-250 (Testosteron Blandning) är i huvud...
60.48€
Induject-250 (vial)

Induject-250 (vial)

Allmän information om Induject-250 i Sverige Induject-250 (Testosteron Blandning) är i huvud...
60.48€