Suspension 100

Suspension 100

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (100mg/ml)
La sustancia: Testosteron suspension
56.38€

Allmän information om Suspension 100 i Sverige

Suspension 100 (Testosteron Suspension) är en injicerbara steroid som innehåller förälder hormon Testosteron. Flaskan innehåller Testosteron i vatten bas. När flaskan är kvar att sitta steroider separat från lösningen, eftersom testosteron är inte vattenlösliga, men efter en shake steroid sätts i suspension.

Bland kroppsbyggare, Suspension 100 (Testosteron Suspension) är känd som en extremt massa agent och är en av de mest kraftfulla injicerbara steroid finns för tillfället i Sverige. Effekten av Testosteron Suspension visas i snabba vinster i muskler och styrka. Detta händer eftersom Testosteron Suspension är ett mycket snabbverkande drog, det börjar att gå in i blodet omedelbart efter injektionen. I jämförelse med andra Baserade steroider Testosteron som Enanthate och Cypionate som tar veckor för blodet att nå maximiun läkande nivåer, med upphävande det är bara en fråga om dagar. Den anabola effekten av Testosteron Suspension kommer att genomföras mycket snabbare än Enanthate och Cypionate.

 

Hur det fungerar:

Testosteron Suspension bör injiceras varje dag. Dosen beror på individens behov, men ofta dos av denna steroid är i intervallet 50 mg till 100 mg per skott. Det är mycket viktigt att notera att oftast skott av denna steroid är mycket smärtsam. I de flesta fall resultatet av att använda anabola steroider kommer att vara fantastisk.

Användare av Testosteron Suspension i Sverige oftast rapporter kvalitet och snabb muskeltillväxt och vattenretention. Även Testosteron Suspension ger bäst resultat när den används minst 8 veckor, men mer erfarna användare rapporterade att de hade bättre resultat när man använder anabola steroider för mer än 8 veckor. Man bör välja för andra massa läkemedel såsom Dianabol och Deca Durabolin eftersom målet för denna cykel kommer sannolikt att vara och bör vara för massa. Idrottare bör komma ihåg att använda detta hormon bör följande med en intensiv utbildning och träning. Vissa idrottsmän väljer att injicera Suspension innan ett träningspass eller tävling.

Som med alla Testosterones, är det vanligaste betänkande av ämnen med testosteron var enorma vinster i styrka. Förändringar i storlek, form och utseende av muskeln rapporterades också. Det var ungefär 15% i vinst i muskelmassa från 20 veckor av 600 mg/vecka av testosteronbehandling.

En växande orsak till att många idrottare väljer att använda Testosteron Suspension i stället för andra baserade steroider testosteron som enanthate eller andra former är att det kan vara ansvarig för lokal tillväxt på platsen injicera som Winstrol.

 

Suspension 100 Biverkningar:

Som med alla testpsterone produkt, har Testosteron Suspension kommer att producera en hög hastighet av östrogen omställning. Gynekomasti kan också utvecklas mycket snabbt under en cykel, och i många fall detta läkemedel kommer att bli outhärdligt utan dessutom med en anti-östrogen. En kombination av Nolvadex och Proviron är ett effektivt sätt att undvika att uppleva dessa biverkningar, och är ofta hämtade från uppkomsten av en cykel för att förhindra sådana händelser innan de blir ett problem. Att bli klokare, känsliga personer bör lägga till anti-aromatashämmare Arimidex, Femar eller Aromasin.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.