Turanabol 20

Turanabol 20

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 20 mg (100 tabletter)
La sustancia: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
101.48€

Allmän information om Turanabol 20 i Sverige

Turanabol 20mg är en oral steroid som innehåller 20 mg av hormonet Chlorodehydromethyltestosterone. Det har en övervägande anabol effekt som kombineras med en relativt låg androgen komponent. På en skala från 1 till 100 androgen effekt är mycket låg – endast 6 – och den anabola effekten är 53. I jämförelse: den androgena effekten av metandienon är 45 och dess anabola effekten är 90. Turanabol rekommenderas i att slösa sjukdomar och HIV symtom eftersom det inte aromatize.

Turanabol har alltså milligram för milligram en lägre effekt än Dianabol. Det är därför inte en steroid som orsakar en snabb vinst i styrka, vikt och muskelmassa. Snarare, den uppnåbara resultat som manifesterar sig i en massiv muskel vinst och, om det tas under flera veckor, också i en bra styrka vinst. Idrottaren kommer säkert inte att få ett fluffigt utseende som är fallet med testosteron, Dianabol, Androlic. Den maximala koncentrationen i blodet av Turanabol när du tar 10, 20 eller 40 mg/dag är 1,5-3,5 eller 4,5 gånger den endogena testosteron koncentration. Detta visar tydligt att effektiviteten i denna förening är starkt beroende på dosen.

 

Terar Turanabol 20 i Sverige

På grund av dess egenskaper Turanabol är också en lämplig steroid både för män och kvinnor i tävlingar. En vanligtvis mycket effektiv stack för manliga bodybuilders består av 50 mg Turanabol/dag, 228 mg Parabolan/vecka och 150 mg Winstrol Depot/vecka. De som har fört sitt kroppsfett innehåll till en låg nivå genom bantning och/eller genom att använda fatburning ämnen (exempelvis Clenbuterol, Efedrin, Salbutamol, Cytomel, Triacana), kommer att finna att ovanstående steroid kombination kommer att manifestera sig i hårt, skarpt definierade men fortfarande tät och full muskler. Inga förstorade bröst, ingen östrogen överskott, och ingen vattnig, puffy-ser muskel system.

Turanabol i Sverige har en stor popularitet eftersom det snabbt bryts ner av kroppen och metaboliter utsöndras relativt snabbt via urinen. Ofta ställs frågan om hur många dagar innan ett test Turanabol kan tas för att vara "ren" är svårt att svara specifikt eller i allmänhet. Vi vet från en tillförlitlig källa att idrottare som bara tar Turanabol som en steroid och som, i en del, ta doser av 10-20 dag, har slutat förening exakt fem dagar innan ett doping test och testade negativt. Dessa uppgifter stöds av det faktum att även positiva urinprov analyser har sällan nämns namnen Turanabol eller chlordehydromethyl-testosteron.

 

Biverkningar

Potentiella biverkningar av Turanabol oftast beror på dosen nivå och är könsspecifika. I kvinnor, beroende på deras anlag, de vanliga virilization symtom uppstå och öka när doser större än 20 mg per dag som tas under en längre tid. I män som redan diskuterats minskad testosteron produktion sällan kan undvikas. Gynekomasti förekommer sällan med Turanabol sedan svar av vatten och elektrolyt hushåll är inte alltför distinkt idrottare bara sällan rapport vätskeretention och högt blodtryck. Akne, gastrointestinal smärta, och okontrollerat aggressivt beteende är också snarare regel än undantag med Turanabol. En ökad libido är rapporterade i de flesta fall av båda könen. Eftersom ämnet chlordehydromethyltestosterone är 17-alfa alkylerade tillverkaren i sin bipacksedel rekommenderar att leverfunktionen kontrolleras regelbundet eftersom det kan vara negativt av höga doser och risken för eventuella skador på levern kan inte uteslutas. Därmed Turanabol också en steroid som kan tas utan avbrott för långa intervaller. Studier av manliga idrottare som under en period av sex veckor fick 10 mg Turanabol/dag visade inga tecken på de hälsofarliga effekter.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.