Masteron 200

Masteron 200

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (200mg/ml)
La sustancia: Drostanolon propionat (Masteron)
99.43€

Allmän information om Masteron 200 i Sverige

Masteron 200 är en injicerbar steroid som gjorts av Dragon-Pharma, dess verksamma ämne är Drostanolon Enanthate.

Masteron 200 är kanske en av de mer exotiska anabola / androgena steroider som kan användas av en idrottsman. Ursprungligen utvecklades och användes som en anti-östrogen för behandling av bröstcancer. Det var till stor del används i kombination med SERM (Selektiv östrogenreceptor Modulator) Tamoxifen (Nolvadex), för behandling av bröstcancer, och gav en signifikant minskning av östrogen hos kvinnor som genomgår sådan behandling. Det är inte mycket använt dessa dagar för sådana ändamål, av olika skäl, men för många idrottare inklusive konkurrenskraftiga kroppsbyggare i synnerhet, Masteron 200 är fortfarande en ganska okända favorit av anabola steroid läkemedel.

Det faktum att Masteron 200 i Sverige används som en anti-östrogen går att föreslå en hel del om vissa egenskaper Masteron 200 besitter. Masteron 200 är ett derivat av DHT (dihydrotestosteron) och inte konvertera till östrogen genom att aromatisation. Det är tänkt att den anti-östrogena egenskaper av Masteron 200 kan delvis att göra med antingen en hämning på något sätt av enzymet aromatas eller en interaktion med östrogen sig på ett sätt som blockerar en receptor bindning av östrogen. Antingen sätt, detta skulle sätta Masteron 200 som ett användbart verktyg för den anabola steroid användare som använder föreningar att konvertera till östrogen (som de flesta anabola steroid användare gör, med tanke på att testosteron är den huvudsakliga grunden för de flesta cykler). Genom att hämma enzymet aromatas, Masteron 200 skulle vara i effekt att blockera omvandlingen av fritt testosteron till östrogen av aromatisation väg. Detta skulle inte bara tjäna till att marginellt öka mängder av aktiva fritt testosteron i omlopp, men det skulle också motverka de negativa effekter som följd av höga nivåer av östrogen på grund av aromatisation. Sådana biverkningar inkluderar utveckling av gynekomasti och vattenretention/uppblåsthet. Omvänt, om Masteron 200 faktiskt blockerar bindande östrogen till östrogen receptor (ER) på något sätt, även om aromatisation av testosteron kan uppstå, dess effekter skulle vara begränsade på grund av oförmåga av östrogen för att binda till östrogenreceptorn. Således genom denna mekanism, effekterna av överskott av östrogen produktion genom aromatisation skulle också begränsas genom användning av denna steroid.

Även om Masteron 200 innehåller sådana anti-östrogena egenskaper, är det också (som en DHT derivat) har anabola och androgena egenskaper. Även om det i teorin och på pappret kan det ses som inte en mycket stark androgen, i själva verket Masteron 200 ger högre androgena effekter än man kan förvänta sig. Användning av Masteron 200, kommer att stängas av naturliga testosteron produktion och så trots att vi har ett anti-östrogena effekter igen, man måste inte tror att Masteron 200 kan användas som ett alternativ i post-cykel terapi, eftersom det kommer att hämma återhämtningen.

I Sverige det finns två former av Masteron som är allmänt tillgängliga för användning – Drostanolon Propionat och Drostanolon Enanthate. Den propionat version är vanligtvis doseras på 50-150 mg/ml och är snabbverkande version av Masteron, behöver injiceras varannan dag. Den enanthate version av Masteron är doseras normalt på runt 200 mg/ml och bara behöver injiceras två gånger per vecka som ester bifogas drostanolon är längre vilket ger en långsammare frisättning av hormon.

 

Dos

På grund av effekterna av Masteron 200 på östrogen relaterade biverkningar, Masteron 200 i Sverige är ett mycket användbart verktyg (särskilt i konkurrenskraftiga bodybuilding) när du klipper. Anabola steroider högre nivåer av östrogen resulterar i vätskeansamling, Masteron 200 hämmar vätskeansamling, och många användare hävdar att deras muskler känns väldigt full och tajt på Masteron 200, med det ger dem en fantastisk muskel som pumpar på gymmet. Dosering för män: 300-600 mg/vecka, dos för kvinnor: 100-300 mg/vecka.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.