Oxymetholone

Oxymetholone

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (100 tabletter)
La sustancia: Oxymetolon (Anadrol)
99.43€

Oxymetholon Tablets är en av de mest kraftfulla orala anabola steroiderna till salu i vår butik för att förbättra proteinsyntesen i kroppen. Denna produkt är utmärkt för kroppsbyggare och idrottsmän som vill öka sin muskelmassa och förbättra sin styrka. Resultatet av att ta Oxymetolon är en aktiv och kvalitativ ökning av muskelmassan.

OXYMETOLON (ANADROL) EFFEKTER

Detta läkemedel anses vara det bästa bland anabola läkemedel. Under en cykel med Oxymetolon kan muskelmassan öka med upp till 25 kg. Samtidigt kan cirka 30 % av den ökade vikten förloras under återhämtningen, vilket är en utmärkt indikator. Kroppsbyggare noterar också en betydande förbättring av styrkeprestationen, ledrörligheten och frånvaron av smärta som finns efter träning.

CYKELLÄNGDER OCH DOSER AV OXYMETHOLON PILLER

Oxymetoloncykelintag är tillåtet och rekommenderas för idrottare som är myndiga och som inte har några kontraindikationer för intag.

Det rekommenderas dock att ta Oxymetolon i 4-6 veckor i den dosering som tillverkaren tillåter - inte mer än 100 mg per dag. Om den dagliga dosen ökas kommer du dock inte att se någon förbättring av resultaten. Tvärtom kommer en överdos att leda till förekomsten av biverkningar.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.