Primobolan 100

Primobolan 100

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 flaska ller (100mg/ml)
La sustancia: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
114.80€

Primobolan, som tillverkas av läkemedelsföretaget Dragon Pharma, är en av de bästa injicerbara steroiderna med måttliga anabola effekter. Läkemedlet är mycket effektivt i kurser avsedda för tillväxt av högkvalitativa muskler och torkning. Primobolan är ett läkemedel som är känt av många idrottare för sin minimala androgena effekt. Det är ett dihydroboldenonderivat som kallas Methenolone Enanthate (Primobolan depot). Detta läkemedel kännetecknas av en lång verkningstid på grund av att Enanthate ingår i dess sammansättning. Detta förklarar det faktum att läkemedlets aktivitetsperiod varar nästan upp till 16 dagar.

Effekter

För att ta denna steroid måste du följa råd från en specialist. På så sätt kan du inte bara öka effekten av kursen utan också undvika manifestationen av eventuella biverkningar. Det finns många positiva effekter av denna steroid om den tas på rätt sätt:

•           Relativt låg anabolisk effekt och minimal androgen effekt.

•           Minimal risk för biverkningar.

•           På grund av att läkemedlet inte omvandlas till östrogen behöver idrottaren inte vara rädd för manifestationen av tecken på gynekomasti.

•           I slutet av cykeln förblir de uppnådda resultaten på plats, eftersom det finns en minimal "rollback"-förekomst.

•           De aktiva komponenterna i detta läkemedel höjer inte kolesterolnivåerna, och därför ökar inte blodtrycket och problem med det kardiovaskulära systemet uppstår inte.

•           De som vill öka den anabola effekten kan helt enkelt öka dosen.

Hur man använder

Med tanke på att detta läkemedel är en av de säkraste anabola steroiderna kan det tas inte bara av erfarna, utan även av nybörjare. De aktiva komponenterna i detta läkemedel gör att du kan påskynda tillväxten av muskelmassa och samtidigt finns det praktiskt taget inga biverkningar.

Vanligtvis injicerar idrottare en dos som inte överstiger 400-800 milligram per vecka. Kurens längd är i intervallet 6 till 12 veckor. Naturligtvis är det i vissa fall tillåtet att ta en högre dos, men detta kan påverka leverens och det kardiovaskulära systemets funktion negativt.

Biverkningar

En idrottare som har en individuell intolerans mot en eller flera komponenter i steroiden, eller som medvetet har tagit läkemedlet i en högre dos än vad som rekommenderas av en specialist, kan förvänta sig följande biverkningar:

•           Minskar nivån av testosteron som produceras naturligt av kroppen.

•           Vattenretention.

•           Stora doser orsakar en betydande belastning på levern.

•           Acceleration av hårväxt i ansiktet och på kroppen, förändring av röstens tonalitet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.