Deca 300

Deca 300

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 flaska (300 mg/ml)
La sustancia: Nandrolone decanoate (Deca)
73.34€

Deca 300 tillverkas av det populära företaget Dragon Pharma. En lång form av nandrolon som kallas nandrolondekanoat med en halveringstid på 12-14 dagar. Nandrolon Decanoate är också känt inom bodybuilding som Deca. Den kemiska strukturen hos Deca skiljer sig något från testosteron genom att den 19:e metylgruppen saknas, vilket gör att namnet på den slutliga substansen är 19-nortestosteron.

Effekter och egenskaper av nandrolon

 • Hög anabolisk aktivitet
 • Liten procentandel av omvandling till kvinnliga hormoner
 • Måttligt lågt androgenindex
 • Kombinerar perfekt med testosteronestrar
 • Långverkande estrar, det räcker med en injektion per vecka.
 • Låg levertoxicitet
 • Snabb ökning av muskelmassa
 • Dramatisk ökning av styrka och uthållighet
 • Stark pumpning under repetitiv träning
 • Stöd för friska leder och ligament
 • Förstärkt immunförsvar
 • Möjlighet att minimera återstudsfenomenen genom korrekt cykling och PCT

 

Hur man tar Nandrolone Decanoate-injektioner

Den optimala dosen av nandrolon är 300-400 mg per vecka. I detta fall är risken för eventuella biverkningar minimal. Det är mycket viktigt att kombinera Nandrolone Decanoate-cykeln med andra androgena steroider, t.ex. Testosteron Enanthate eller Testosteron Cypionate. Denna kombination eliminerar eventuella negativa effekter av Deca. Dosen av manligt testosteronhormon bör vara 1,5-2 gånger större än dosen nandrolon.

Nandroloncykelns längd bör vara 6 till 10 veckor, ibland till och med 12 veckor. Det är en lång cykel med en långsam accelererande effekt. Muskelmassa och styrka ökar mest i mitten och mot slutet av den långa cykeln. Sex veckor är mycket kort för nandrolondekanoat på grund av dess långa halveringstid, så användare använder ofta detta ämne för en längre cykel än andra steroider.

På grund av denna långa cykellängd rekommenderas att Nandrolone Decanoate inte bara används med testosteron utan även med andra läkemedel som kan ersätta varandra för en mer uttalad steroidcykeleffektivitet. Metan (30-50 mg/dag), Turinabol (40-50 mg/dag) och Stanozolol (30 mg/dag) är också mycket lämpliga för denna roll. I vissa fall använder idrottare också Oxandrolone (40-60 mg/dag). Välj ett läkemedel från denna grupp och använd det tillsammans med Deca under en cykel för att se bra resultat.

Var försiktig när du kombinerar nandrolon med trenbolon, oxymetolon eller andra läkemedel med hög progestinaktivitet. I detta fall behövs också antiprogestinläkemedel som cabergolin.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.