Cut Mix 150

Cut Mix 150

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (150 mg/ml)
La sustancia: Sustanon 250 (Testosteron mix)
78.93€

Allmän information om Cut Mix 150 i Sverige

Cut Mix 150 av Dragon-Pharma innehåller 3 olika aktiva substanser:

Testosteron Propionate: 50 mg
Drostanolone Propionate: 50 mg
Trenbolonacetat: 50 mg

Cut Mix 150 är en pre-contest stack. Testosteron propionate – en av de injicerbara testosteron estrar och är en snabb agerar testosteron som besitter alla de stora fördelarna med de långverkande testosteron, men med betydligt mindre vätskeretention. Det öppnar också kroppen relativt snabbt (nivåer topp efter 24-36 timmar med en 3 dagars aktivt liv) vilket gör det testosteron val för läkemedel testas idrottare.

 

Terar Cut Mix 150 i Sverige

Cut Mix 150 också innehåller 50 mg Drostanolone Propionat (Masteron). Drostanolon Propionat är en steroid med måttlig androgena egenskaper. Denna steroid är oftast används av kroppsbyggare som förbereder för en show på grund av det faktum att den androgena karaktären av det kommer att ge en hård, definierad look till musklerna. Användare av Drostanolone Propionat ofta rapporten ökar i styrka och muskulär uthållighet. Det är också används av idrottsmän i hastighet relaterade och vikt reglerad sport, där det är en favorit på grund av dess förmåga att producera goda vinster i muskelmassa och styrka med en viss minskning i kroppsfett och minimala biverkningar. Drostanolon propionat kan inte konvertera till östrogen, vilket innebär att östrogena biverkningar såsom vatten svälla och gynekomasti bör inte vara ett bekymmer när du kör denna steroid. Det ger också en märkbar ökning i muskler densitet och hårdhet – attribut som är nödvändiga komma tävling tiden.

Den sista ingrediensen i Cut-Mix 150 är Trenbolonacetat. Användare av Trenbolon Acetat ofta i Sverige rapport otroliga vinster i både styrka och kvalitet muskel massa, medan fett och vatten verkar för att "smälta" bort. Denna steroid är också ett kraftfullt fettförbrännande stöd, och massor av bodybuilders som faktiskt hävdar att kroppen fortfarande kommer att tappa kroppsfett mycket snabbt, även när kosten är inte mycket ren. Det är viktigt att notera att Trenbolonacetat kommer att stänga sin naturliga testosteron produktionen ned mycket snabbt, vilket gör en ordentlig PCT-protokollet som ett måste vid slutet av en cykel. Många idrottare som använder testosteron bara cykler misslyckas med att maximera sin muskeltillväxt på grund av den obalans mellan androgener och anabola substanser. När mycket androgen, måttlig/låg anabola ämnen används uteslutande det finns en tendens att utveckla senor och ligament skada på grund av minskad kollagen syntes.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.