Anavar 50

Anavar 50

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (100 tabletter)
La sustancia: Oxandrolon (Anavar)
239.85€

Anavar 50 är Dragon Pharmas version av den populära orala substansen Oxandrolone som vanligtvis kallas Anavar. Oxandrolon är ett syntetiskt steroidläkemedel som har ökad testosteronaktivitet och minskad androgen aktivitet. Det är populärt bland dem som vill göra sina muskler mer definierade och normalisera sina viktindikatorer.

Effekter

Ursprungligen utvecklades läkemedlet för att behandla anemi, stärka benvävnad och rehabilitera patienter som fått brännskador. Användningen var också utbredd i arbetet med hiv-smittade personer. Därefter användes läkemedlet av kroppsbyggare och styrkelyftare. Oxandrolon används i jämförelse med andra läkemedel inte för att öka muskelmassan. Dess huvudsakliga effekt är effekten på definitionen och muskeltätheten. Läkemedlet ökar också kroppens produktion av somatropin.

Med ett lämpligt kosthållningsprogram påskyndar Anavar avsevärt utnyttjandet av fettvävnad. Detta beror till stor del på läkemedlets förmåga att inte bara stabilisera utan också öka antalet androgenreceptorer som finns i fettvävnad.

Tack vare sina fettförbränningsegenskaper och förmågan att öka fysiska parametrar är Oxandrolone en utmärkt förberedelse för tävlingen. Det är mycket viktigt att läkemedlets metaboliter utsöndras från kroppen på kort tid (ca 12 dagar). Oxandrolon är det överlägset säkraste AAS och kan, om det används på rätt sätt, vara mycket effektivt.

Hur man använder

Cykelns längd för Anavar är från 6 till 8 veckor. Doseringen av Anavar av Dragon Pharma är 50 mg per dag, vanligtvis 25 mg två gånger.  En vecka efter att administreringen påbörjats ökar dosen till 100 mg. I avsaknad av biverkningar kan du fortsätta att ta läkemedlet i 5-7 veckor.

För att uppnå de maximala önskade resultaten är det nödvändigt att observera en speciell diet, med tillägg av olika sporttillskott, som är nödvändiga för en större definition av kroppen. instruktion 1.

Efter att ha avslutat cykeln av Oxandrolone är det nödvändigt att genomgå PCT. Detta innebär att man tar sådana läkemedel som Tamoxifen i två veckor. PCT behövs för att återställa kroppens naturliga produktion av testosteron.

Kombinerade cykler

Anavar kan öka kraften hos andra AAS och ur denna synvinkel är kombinationen med Oxymetholone och Methandienone mycket effektiv. Om du har kontraindikationer mot användningen av ett exogent manligt hormon bör Anavar kombineras med Nandrolon för starka massvinningscykler.

Under torkningsperioden kan du använda denna anabola i kombination med Clenbuterol, Stanozolol eller Fluoxymesteron. Som ett resultat kommer du att kunna få högkvalitativ muskelmassa och överflödig vätska kommer att bortskaffas på kort tid.

Biverkningar

Med en betydande ökning av doser som inte överensstämmer med rekommendationerna är det möjligt att minska kroppens produktion av gonadotropiner, vilket senare kan leda till en minskning av libido och sexuell aktivitet.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.