Dianabol 20

Dianabol 20

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 20 mg (100 tabletter)
La sustancia: Metandienon oralt (Dianabol)
59.45€

Dianabol från Dragon Pharma är tabletter som innehåller 20 mg Methandienone. I sin kemiska sammansättning är det mycket likt 17-alfa-metyltestosteron, vilket leder till accelererad tillväxt av muskelmassa på grund av den anabola och androgena effekten. Det största pluset med användningen av Dianabol är utan tvekan en snabb, högkvalitativ och pålitlig muskeltillväxt. I början av en kurs med Dianabol kommer en idrottare att kunna se en ökning på upp till 2 kg muskler per vecka som varar i sex veckor, och det är verkligen en positiv aspekt av detta läkemedel. En sådan snabb muskeltillväxt är hypertrofi av muskelfibrer, som uppstår på grund av ökad vattenretention.

Effekter

Dianabol är perfekt för att öka muskelmassan, i vissa fall kan det med rätt näring och tillräckliga doser till och med ge dig en ökning på 20 kg på bara några veckor. Methandrostenolon (Dianabol) är ett av de ledande medlen i lågsäsongen för kroppsbyggare. Förutom viktökning ökar Dianabol avsevärt krafttag och har även en positiv effekt på dina senor, ligament och ben.

Hittills används detta läkemedel inte så ofta av vissa idrottare eftersom det snabbt ökar muskelmassan, vilket inte alltid är bra i vissa sporter. Många föredrar de mer "mjuka" steroiderna som Winstrol eller Anavar, men allt beror på målen. Om huvudsyftet är att förbättra kraftprestationen, som t.ex. tyngdlyftning, skulle Methandrostenolone med rätt kost och motion ge utmärkta resultat. När det gäller torkningscykeln används Dianabol inte ofta.

En del tävlingsbyggare använder det i början av cykeln för att bibehålla muskeltätheten och skydda muskelvävnaden från att brytas ner. Det går dock att hitta mer lämpliga alternativ för detta. Ett av problemen med användningen av Methandrostenolone under torkning är vattenretention, vilket inte är bra under denna period.

Hur man använder

Den optimala dosen av Dianabol är 20-40mg per dag (motsvarande 1-2 tabletter per dag)

Det är värt att komma ihåg att doseringen av Dianabol, från en minimal till en maximal dos, bör individualiseras och baseras på idrottarens kapacitet och träningsnivå. Till exempel kan vissa nybörjare som bara börjar sin bekantskap med farmakologin av detta slag, tillräckligt använda 40 mg per dag (2 tabletter), men vissa kan behöva mindre. Du bör alltså inte omedelbart ta upp den maximala dosen.

Professionella med en vikt över 100 kg kan använda Dianabol och räkna med önskad effekt när de använder steroid 50-60mg per dag. Men även erfarna idrottare som använder denna anabola måste vara extremt försiktiga för att inte börja ta emot med ett maximalt antal.

Observera att dessa tabletter ska tas två till tre gånger om dagen efter måltiderna och lösas upp under tungan eller dricksvatten (ingen alkohol).

Och för nybörjare och erfarna idrottare, som tar en liknande farmakologi, bör man förstå att högre doser inte alltid leder till en ökning av läkemedlets effektivitet. Det vill säga mottagning av 12 tabletter i stället för 6 - det är inte dubbelt så effektivt och 2 gånger farligare.

Biverkningar

•       Gynekomasti - en sjukdom som kännetecknas av en ökning av bröstkörtlarna hos män. För att förebygga gynekomasti tas Dianabol tillsammans med Tamoxifen eller Clomiphene.

•       Toxiska effekter på levern - på grund av närvaron av ämnen i beredningen av metylgruppen, som inte tillåter den att brytas ned i levern.

•       Dianabol uppvisar den verkan som är att öka muskelstorleken på grund av vätskeretention. Efter att ha tagit läkemedlet kan en person förlora upp till 30 % (ungefär) av sin ökade vikt, eftersom ackumulerat "vatten" utsöndras. Det rekommenderas att genomgå PCT för att behålla resultaten.

•       Dianabol kan orsaka en kränkning av njurarna, högt blodtryck, håravfall, akne och utseende av kvinnor med manliga könsegenskaper.

Därför kan Dianabol biverkningar leda till allvarliga konsekvenser. Så du måste följa alla föreskrivna riktlinjer om dos och doseringsschema utan avvikelse. Annars kommer biverkningar att vara svåra att undvika.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.