EQ 300

EQ 300

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 flaska (300 mg/ml)
La sustancia: Boldenone undecylenate (Equipose)
73.34€

EQ 300 är ett varumärke från en av de mest populära tillverkarna av anabola steroider Dragon Pharma. Boldenon, även allmänt känt som Equipoise, är en populär anabolisk steroid. Den består av bindningen mellan den molekylära formen av Boldenone och Undecylenate ester, föreningen med estern möjliggör en ökning av substansens frisättningstid och halveringstid. Ämnet är ett derivat av testosteron och behåller därför sina anabola egenskaper, medan androgenvärdet är ganska lågt. I samband med dessa egenskaper utökar läkemedlet sin popularisering i kurser för torkning och utveckling av styrkeindikatorer.

På grund av de fysiologiska molekylära förändringarna halveras Boldenons affinitet för aromatasenzymet (enzymet som omvandlar androgener till östrogen). Som ett resultat blir dess östrogena aktivitet jämfört med testosteron lägre.

Tillsatsen av undecylenatestern saktar ner hormonfrisättningshastigheten och halveringstiden, vilket ger en stor fördel när det gäller läkemedlets effektivitet. Dina resultat kommer att växa långsamt, men under lång tid.

Effekter

Boldenone från Dragon Pharma har en stark anabol effekt med ett ganska magert androgen index. På grund av modifieringen av dubbelbindningen mellan den första och andra kolatomen har den låg östrogen aktivitet. Detta faktum ger Boldenone en fördel i form av säkerhet, eftersom risken för aromatisering försvinner, även om detta inte förbigås, med överskattade doser eller långvarig användning försvinner kontrollen över aromatas.

Läkemedlet är utan tvekan en av de säkraste anabola steroiderna, därför kan det i små doser rekommenderas som en första kurs för nybörjarkemister.

•       Läkemedlet ökar avsevärt aptiten;

•       Ökar nivån av röda blodkroppar i blodet, vilket förbättrar syretillförseln till muskelvävnad;

•       Utvecklar muskelstyrkan och den allmänna fysiska styrkan hos en idrottare.

Hur man använder

Till att börja med bör doserna av Boldenone ligga mellan 300mg och 450mg per vecka. För mer avancerade användare erhålls goda resultat med en dos på 500-800mg per vecka, utan att det uppstår östrogena reaktioner. Vissa idrottare kan justera doser upp till 1000 mg per vecka, eftersom lägre doser ofta är otillräckliga för att uppnå toppeffekter.

Läkemedlet, liksom Nandrolone Decanoate, tar lång tid att verka, detta är den främsta anledningen till att kursen av Boldenone kan nå 14 veckor. Märkbara resultat kommer att ta några veckor, verkan av Undecylenate börjar vanligtvis först i den tredje veckan av kursen.

Injektionerna måste göras två gånger i veckan. Om din veckodosering till exempel är 600 mg, ta dosen på 300 mg på måndag och 300 mg på torsdag. Administrering med två doser är idealisk för att upprätthålla stabila nivåer av substansen i blodplasman.

Beroende på atletens mål och erfarenhet kan läkemedlet framgångsrikt kombineras med absolut alla AAS.

Biverkningar

Personer som är känsliga för ämnet eller vid mycket höga doser kan utveckla gynekomasti, men detta fenomen är inte vanligt. Att lägga till Tamoxifen eller Proviron till kursen kommer att eliminera alla manifestationer av gynekomasti och andra biverkningar som är förknippade med aromatisering.

Sällan, men möjligt: akne, ökad aggressivitet, ökad fet hud.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.