Astralean

Astralean

Tillverkare: Alpha Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 40mg (50 tabletter)
La sustancia: Clenbuterol hydroklorid (Clen)
23.58€

Allmän information om Astralean i Sverige

Astralean (Clenbuterol) av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård är en potent, lång luftrörsvidgare för att behandla astma och relaterade lungsjukdomar. Men läkemedlet är också en potent termogena agent och kan välja att minska fett och öka muskelmassa. Denna fastighet i Astralean (Clenbuterol) har gjort det ett allmänt drogen bland många individer. På grund av denna selektiva partitionering effekt, drogen är allmänt missbrukas av både amatörer och professionella idrottsmän runt om i världen.

Astralean (Clenbuterol) i Sverige är en beta-2-adrenerga agonister. Stimulering av beta-2-adrenerga receptorer resultat i glatt muskulatur och detta hotell har i stor utsträckning används för att behandla astma (koppla av bronkial musklerna). Clenbuterol har förmågan att rensa näsan och vidga bronkerna som underlättar andningen. Astralean (Clenbuterol) är väldigt likt efedrin eller amfetamin i sitt agerande. Det är dock mycket längre livslängd än efedrin. Den sympatiska agonist egenskaper kan leda till en ökad stimulering av det centrala nervsystemet, höjer blodtrycket och har också förmågan att metabolisera fett och protein. Förmågan att vidga bronkioler och koppla av glatt muskulatur har lett till att dess terapeutiska användning vid behandling av astma och att sakta av för tidig förlossning värkar. Andra effekter av Astralean (Clenbuterol) är att öka hjärtfrekvensen, muskel skakningar, svettningar, ångest, hyperaktivitet och extrem vakenhet.

 

Dos

Den genomsnittliga dagliga dos av Astralean (Clenbuterol) i Sverige är någonstans mellan 40-160 mikrogram. Något mer än 100 mikrogram kan leda till biverkningar. När Astralean (Clenbuterol) är intagna, det är snabbt absorberas från magen och stannar kvar i kroppen på 1-2 dagar. På grund av den långsammare utsöndring av läkemedlet kan finnas kvar i kroppen under lång tid och potentat dess biverkningar

För den friska individen som inte tar alltför höga doser är risken att utveckla en komplikation är sällsynta. Men de individer som har en tidigare hjärtproblem eller en snabb hjärta priser bör avstå från att ta detta läkemedel. Ofta Astralean (Clenbuterol kan orsaka en betydande sänkning av blodtryck, ångest och svettningar. Och i sådana fall ett besök till sjukhuset rekommenderas starkt. Man bör vara medveten om att Astralean (Clenbuterol har också förknippats med våldsamma beteende, humörsvängningar, depression, paranoia och några dödsfall har rapporterats från skador på hjärtat.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.