Sustanon 350

Sustanon 350

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ml flaska (350 mg/ml)
La sustancia: Sustanon 250 (Testosteron mix)
73.34€

Allmän information om Sustanon 350 i Sverige

Sustanon 350 har en tydlig androgen effekt som är förknippad med en stark anabol effekt. Det är därför väl lämpad att bygga upp styrka och massa. En snabb ökning av kroppen styrka och en ännu viktökning förekomma. Idrottsmän som använder Sustanon 350 rapportera en solid muskeltillväxt eftersom det resulterar i mindre vätskeretention och även aromatizes mindre än antingen testosteron enanthate eller cypionate. Verkligen många kroppsbyggare som använder testosteron och kampen mot olika vattenhållningsförmåga och en förhöjd östrogen nivå föredrar Sustanon 350 framför andra långverkande depot testosterones.

Det är vidare märkt att Sustanon 350 är också effektivt vid relativt låga doser ges till långt idrottsmän. Det är intressant att notera att när Sustanon ges till idrottare som redan har använt denna substans i samma eller lägre doser, leder det till liknande goda resultat som under föregående intag. Sustanon 350 injiceras vanligtvis minst en gång i veckan., som kan sträckas upp till 10 dagar.

 

Dos

Dosering i bodybuilding och styrkelyft varierar från 350 mg var 14 dagar upp till 1000 mg eller mer per dag. Eftersom sådana höga doser rekommenderas inte och lyckligtvis är inte heller tas i de flesta fall regeln är 350-1000 mg/vecka. En dos på 500 mg/vecka är helt tillräckligt för de flesta, och kan ofta reduceras till 350 mg/vecka genom att kombinera med en oral steroid. Sustanon 350 tolereras väl som en grundläggande steroid under behandling som stimulerar förnyelse, ger idrottaren en tillräcklig "kick" för intensiva träningspass, och bredvid den redan nämnda fördelen snabb ökning av styrka och solid muscle vinst skiljer sig också av dess kompatibilitet.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

För att få massa snabb Sustanon 350 kombineras ofta med Deca Durabolin, Dianabol eller Androlic 50 medan idrottare som är mer till kvalitet föredrar att kombinera det med Parabolan, Winstrol,Anavar eller Primobolan Depot. Även Sustanon 350 inte aromatize överdrivet när de tas i en rimlig dos många människor, dessutom också ta ett antiöstrogen som Tamoxifen och/eller Proviron att förhindra eventuell östrogen-kopplade biverkningar. Eftersom Sustanon 350 undertrycker den endogena testosteronproduktionen intag av HCG och Clomid måste övervägas efter sex veckor eller i slutet av behandlingen.

Depot testosterones rekommenderas inte för kvinnor, eftersom androgen nivå skulle öka betydligt och virilizalion syniploins kan leda till. Despile detta; det är inte ovanligt att kvinnliga idrottare tävlar i högre viktklasser ta testosteron, eftersom det bidrar till kvarvarande "konkurrerande." Kvinnor som använder "Testo" eller som skulle vilja prova det bör begränsa dess användning till antingen enbart testosteron propionat eller injicerar en maximalt 250 mg Sustanon 350 var 10-14 dagar under en period på högst sex veckor. På denna punkt vill vi understryka än en gång att steroid nybörjare bör hålla sig borta från alla testosteron föreningar sedan, vid denna tid, de helt enkelt inte behöver dem.

 

Biverkningar i Sverige

De biverkningar av Sustanon 350 liknar dem av testosteron enanthate bara att de vanligtvis färre och mindre allvarliga. Beroende på anlag och doseringen kan användaren uppleva det vanliga androgena omtyckta biverkningar såsom akne, aggressivitet, sexuell överstimulering, fet hud, accelererad håravfall och minskad produktion av kroppens egna hormoner. Vattenretention och gynekomasti är oftast inom vissa gränser med Sustanon 350 eller är inte lika omfattande som med enanthate och cypionate. Leverskador är osannolikt med Sustanon 350 dock i mycket höga doser, kan förhöjda värden uppstår som, efter avbruten användning av substansen, oftast gå tillbaka till det normala.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.