TriTren 150

TriTren 150

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ampuller (150 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon Mix (Tri-Tren)
112.75€

Allmän information om TriTren 150 i Sverige

TriTren 150 av Dragon-Pharma är ett trenbolon blandning av Trenbolonacetat 50mg,Trenbolon Hexahydrobenzycarbonate 50mg och Trenbolone Enanthate 50mg.

TriTren 150 (Trenbolone Mix) är en stark androgena blandning av steroider som också har en hög anabol effekt. Alla som använder TriTren 150 (Trenbolone Mix) är entusiastisk över resultaten: en snabb vinst i solid, hög kvalitet muskel massa med en ökning av styrka. Dessutom regelbunden användning under ett antal veckor resulterar i en väl synlig ökad muskel hårdhet över hela kroppen utan att banta på samma gång. Till skillnad från för de flesta mycket androgena steroider, TriTren 150 inte aromatize. Ämnet TriTren 150 (Trenbolone Mix) inte konvertera till östrogen, så att idrottaren inte har att kämpa för en högre östrogen nivå eller feminisering symtom. De som använder det kommer också att märka att det inte finns någon vätskeansamling i vävnaden. När en låg fetthalt har uppnåtts genom en låg kalori diet, TriTren 150 ger en dramatisk ökning i muskel hårdhet. I kombination med en protein rik kost blir det särskilt effektivt i denna fas eftersom det påskyndar ämnesomsättningen och påskyndar förbränningen av fett. Den höga androgen effekt förhindrar att en eventuell överträning syndrom, accelererar regenerering, och ger musklerna en fullständig, vaskulär utseende men samtidigt, en rippad och strimlad utseende.

Varaktigheten av intaget i Sverige bör begränsas till högst 8 veckor. Det har visat sig att TriTren 150, framför allt, sätter stress på njurarna, snarare än levern. Idrottare som har tagit det i höga doser under flera veckor rapporterar ofta ovanligt mörkt färgad urin. I extrema fall kan blodet utsöndras via urinen, ett tydligt tecken på njurskada. De som använder TriTren 150 (Trenbolone Mix) ska dricka en extra liter vätska dagligen eftersom det hjälper till att spola njurarna. Eftersom Trenbolon inte orsaka vatten och salt lagring blodtryck sällan stiger. Vissa idrottare rapport illamående, huvudvärk och aptitlöshet när de injicerar mer än en ampull (76 mg) per vecka. Eftersom Parabolan avsevärt minskar endogent testosteron produktion, användning av testosteron stimulera föreningar i slutet av intaget föreslås.

 

Samspelet med andra läkemedel i Sverige

De flesta idrottare injicera TriTren 150 (Trenbolone Mix) minst två gånger i veckan, vissa bodybuilders injicera 1-2 ampuller per dag under de senaste tre till fyra veckorna före en tävling. Normalt en dos av 228 mg/vecka används, motsvarande en vecka beloppet av tre ampuller. Det är vår erfarenhet att goda resultat kan uppnås genom att injicera en 76 mg ampull varje 2-3 dagar. I kombination med Winstrol Depot fungerar särskilt väl och ger idrottaren en tydlig vinst i fasta och hög kvalitet muskler tillsammans med en enorm styrka vinst. Idrottare som är intresserade av en snabb massa vinst ofta också använda 30 mg Dianabol/dag medan de som är mer intresserade av kvalitet och styrka som att lägga till 25 mg+ Oxandrolone/ dag. TriTren 150 (Trenbolone Mix) verkar också för att få utomordentligt goda resultat när det används i kombination med tillväxthormoner.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.