Kurs med Dianabol för viktökning

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2018-01-22 Hits: 4390 Comment: 0

Anabola läkemedel av oral användning har blivit utbredd. Såsom i fallet med injicerbar Kurs med Dianabol kan de delas in i två grupper: androgena och anabola.

Anabola läkemedel av oral användning har blivit utbredd. Såsom i fallet med injicerbar Kurs med Dianabol kan de delas in i två grupper: androgena och anabola.

För steroider med uttalade anabola egenskaper är följande egenskaper karakteristiska:

  • Betydande acceleration vid rekrytering av muskelmassa;
  • Ökning av styrkaindikatorer;
  • Ökning av övergripande prestanda
  • Ökning av antalet röda blodkroppar;
  • Förstärkning av benvävnad;
  • Reduktion av feta subkutana avsättningar.

Det bör också noteras att orala droger bidrar till ökad aptit, minska känslor av rädsla, och också öka libido. Anabole oral form av ansökan behåller sin kvalitet under en lång tid och de används ofta av nybörjare.

Deras användning är mycket lättare jämfört med injicering. Kanske är den enda nackdelen med dessa steroider en viss toxicitet för levern.

En av de mest populära och effektiva orala medicinerna är Kurs med DianabolDetta är ganska ett "gammalt" drog, med ära motstod tidstestet. Detta är en av de främsta orsakerna till Kurs med Dianabol popularitet för massrekrytering.

Namnet fick läkemedlet från apotekaren Siba, som kallade substansen Methandrostenolone. För närvarande har stora farmakologiska företag tagit bort dianabol från produktionen, men produktionen har bildats av småföretag. Idag finns tabletter tillgängliga i doser om 5, 10 och även 50 milligram.

De främsta orsakerna till framgången med Dianabol är i enkel applikation, låg kostnad och hög effektivitet. Således bör denna steroid berättas mer detaljerat.

Tillämpning av Dianabol

Nu kan du hitta både injektionsformen av Dianabol och tablettformen. Den aktiva substansen i steroiden har en kort halveringstid och därför bör den dagliga dosen delas in i två lika delar så att kroppen upprätthåller en jämn nivå av hormoner. För att minska de negativa effekterna på mag-tarmkanalen ska läkemedlet användas under måltiderna.

På många specialiserade resurser Metandrostenolon är det ofta möjligt att följa rekommendationer för att ta Kurs med Dianabol före träningsstart, för att öka innehållet av aktiv substans i blodet. Med detta kan du hålla med om, men i detta fall, öka negativ påverkan på mag och lever.

Men på internet kan du hitta ett stort antal positiva recensioner om dianabolbanan för massförstärkning och hur idrottare själv måste bestämma hur man tar drogen.

  • Läs om  EMS-tränare  för muskelpumpning
  • Sportadditiv -koncentrat  Orgoneit  för att öka muskelmassan

Dianobol Doseringar

Om varaktigheten av användningscykeln för läkemedlet är från 4 till 6 veckor, så är det under dagen rekommenderat att använda 30 till 50 mg av läkemedlet. I det här fallet bör det sägas att för nybörjare kommer en riklig mängd steroid att vara från 30 till 40 milligram. Att ansöka är också nödvändigt dagligen.

En sådan dos kommer att ge en signifikant acceleration i tillväxten av muskelvävnad och kroppen kommer inte att påverkas negativt. Mer erfarna idrottare ökar ofta dosen, även om det inte ger några fördelar. Medan väsentligen överdriva tillåtna doser av Kurs med Dianabol ökar risken för biverkningar, men effektiviteten av läkemedlet inte ökar. Professionella försök att inte ta mer än 70 eller 80 mg under dagen.

Dianabol passar bra med olika AAS och det här gör att du kan öka effektiviteten hos dianabolhastigheten för viktökning. Sålunda till exempel, med rätt kost som innehåller en stor mängd proteiner och kolhydrater och kalorier som används tillsammans med Dianabol Testosterone enanthate eller deco. Men nybörjare brukar använda solondrogen eftersom det här räcker för att få en märkbar ökning av muskelmassan. Dianabol är effektiv, har en acceptabel kostnad och det är mycket lätt att förvärva.

Dianabol-biverkningar

Som redan nämnts ovan utgör läkemedlet en viss fara för levern. Detta beror på det faktum att den har genomgått 17-alfa-alkylering och har en mycket hög biologisk aktivitet. Av denna anledning bör idrottare begränsa varaktigheten fakta om steroider av dess användning för att minska de negativa effekterna på levern. Det bör också vara möjligt att utesluta andra ämnen som kan skada detta organ, till exempel alkohol.

Under Kurs med Dianabol för viktökning kan androgena biverkningar förekomma, till exempel en ökning av fettinnehållet i huden, håravfall eller akne. Ofta är dessa biverkningar direkt relaterade till den genetiska predispositionen hos idrotten till dem. Till exempel, när en person är benägen för skallighet, är det troligt att användningen av Dianabol kommer att påskynda denna process.

Dessutom bör man också komma ihåg de möjliga följderna av en ökning av östrogen i kroppen - gynekomasti. För att undvika detta måste du använda antiestrogener och aromatashämmare under Dianabol-behandlingscykeln. Huvud tecken på gynekomasti (tillväxt av bröstvävnad hos män) är klåda och smärta i bröstvårtan.

Låt oss inte glömma fördröjningen i kroppen av överflödig vätska, vilket orsakar en betydande ökning av idrottsmannens kroppsvikt under den inledande fasen av en anabol cykel. Detta kan uttryckas i fyllningen av nacke och ansikte. Detta bidrar samtidigt till förbättring av lederna och ökningen av styrkan. Var beredd på förhand att efter slutförandet av att ta steroiden tillsammans med vätskan går och övervikt.

Kosttillskott och Dianabol

För att minska den negativa påverkan på kroppen i samband med läkemedlet på Kurs med Dianabol för rekrytering bör man ta liposyra, mjölkvridning eller Liv-52. Dessa läkemedel skyddar levern från effekterna av alkylerade 17-alfa läkemedel på den. Du kan också använda andra droger som kan skydda levern. De finns i stort antal, och för att hitta sina stora problem är det inte.