Sustanon - för att öka testosteron

Write By: admin Published In: Steroiderna i bodybuilding Created Date: 2018-01-22 Hits: 7022 Comment: 0

Men ibland är det inte tillräckligt för att ständigt vara i gott och vakkert skick. Vad ska jag göra? Vilket läkemedel kan höja nivån hos huvudhormonet i blodet? Svaret är enkelt - Sustanon.

Testosteron är ett av de viktigaste hormonerna som produceras av en manlig kropp. Om testosteronnivån är låg uppstår olika störningar i kroppen, såsom dåligt humör, apati, minskad libido och långvarig depression. Att detta inte händer är att det är nödvändigt att genomgå undersökningar från tid till annan, äta rätt och spela sport. 

Men ibland är det inte tillräckligt för att ständigt vara i gott och vakkert skick. Vad ska jag göra? Vilket läkemedel kan höja nivån hos huvudhormonet i blodet? Svaret är enkelt - Sustanon.

Sustanon i bodybuilding

Sustanon är den mest populära anabola i den moderna världen, eftersom den innehåller fyra testosteronestrar. Detta inkluderar testosteron enanthate, och propionat, och även cypionate. Denna "rattling" -blandning uppskattas mycket av idrottare, eftersom Sustanon börjar agera nästan omedelbart efter intag. Tack vare detta läkemedel kvarstår resultatet ganska lång tid (flera veckor efter slutet av solopgången).

Anabolisk steroid Sustanon är utmärkt för att bygga muskelmassa, eftersom den har en stark androgen och anabole effekt. Effekten kan kännas mycket nästa dag efter att läkemedlet startat. Tack vare Sustanon, inte kroppen inte ackumuleras överflödigt vatten, så många idrottsmän talar om denna steroid är bara på den positiva sidan och säger en våg av styrka och snabb muskeltillväxt. 

Sustanon aromatiserar inte som enantat och cypionat, så det finns praktiskt taget inga biverkningar. Och om det i de flesta fall finns en överdos av läkemedlet. Definitivt kan man säga en sak, att bodybuilders ger sitt preferens till Sustanon. 

Vad bestämmer Sustanons långsiktiga effekt? Allt förklaras av det faktum att varje komponent som ingår i beredningen har en annan tid för absorption i kroppen. Det är också mycket bra att Sustanon kan tas ganska sällan, men dess effekt kommer fortfarande att vara fantastiskt. De flesta idrottare tar 250-1000 mg i 7 dagar, oftast någonstans runt 500 mg. Omnadren kan kombineras med en annan anabolisk steroid, och även ta en solokurs, men redan oralt - så de kommer perfekt att komplettera varandra.

Detta läkemedel kan också användas för att behandla människor som under en allvarlig sjukdom (cancer, hepatit, etc.) har förlorat mycket vikt. Till idrottare ger detta läkemedel mycket styrka för träning. För bästa resultat under Sustanon kan du också lägga till deca-durabolin. Det tolereras ofta väl, men ibland upplever vissa kroppsbyggare biverkningar.

Solo kurs Sustanon

Sustanon har många fler fördelar än nackdelar. Han älskade av många idrottare. Och inte för ingenting, för resultatet efter ansökan är helt enkelt imponerande. Så, vad är fördelarna med Sustanon?
 

  1. Tack vare Sustanon bygger muskelmassan snabbt upp. Resultatet kan märkas bokstavligt nästa dag efter det att applikationen startat.
     
  2. Efter att ha använt drogen ökar idrottarna märkbart deras aptit. Detta är särskilt bra för dem som är vana vid att äta lite.
     
  3. Sustanon ökar nivån av erytrocyter i blodet och på grund av detta ger bättre uthållighet. Ökar sexuell attraktion mot motsatt kön.


Anabolisk steroid Sustanon är en utmärkt förberedelse, efter applicering, som nästan aldrig har biverkningar. Och om de är, då bara när idrottaren tar för stora doser under kursen.
 

Sustanon: biverkningar

De negativa konsekvenserna som någon artificiell testosteron har är att den kan "reinkarnera" till östrogen. Östrogen är ett kvinnligt hormon, så om det finns mycket i manlig kropp kommer mankroppen att utvecklas enligt kvinnotypen, det vill säga att förvärva feminisering. För att undvika detta måste du ta droger parallellt, vilket undertrycker produktionen av östrogener. Det kan vara Tamoxifen, Anastrozole och andra. 

Med en överdos kan män sluta producera sitt manliga hormon i kroppen, det vill säga det finns en missbruk av denna form. Det fanns också fall då det starka könet åtföljdes av testiklarnas atrofi. Men detta kan alla lätt undvikas om tillämpningen av Sustanon solo inte kommer att vara längre än två månader. Med längre användning är det nödvändigt att dricka droger med antiöstrogen effekt. 

Det kan också finnas androgena biverkningar, till exempel:
 

  • utseendet av akne eller akne
  • alopeci;
  • prostata problem.


Några idrottare rapporterade en feber med Sustanon. 

Men än en gång är det värt att notera att alla biverkningar uppstår när en överdos av läkemedlet inträffar, eller när en idrottsman har fått en stor dos. Med rätt tillvägagångssätt för detta fall kan biverkningar undvikas.
 

Eftersom det finns risk för att Sustanon kommer att undertrycka produktionen av testosteron i kroppen, är det bäst att lägga till en middag och HCG till din kost efter solokursen.


Kvinnor-idrottare kan ta testosteron, men inte långverkande. Därför passar Sustanon inte dem, eftersom tecken på virilisering kan uppstå. Några av det rättvisa könet är inte rädd. De tvärtom vill se imponerande i bodybuilding tävlingar, det är därför de tar olika former av testosteron. 

Men om det gäller Sustanon, är det under inga omständigheter rekommenderat att använda det mer än 250 mg per vecka. Och kursen bör inte vara längre än 6 veckor. Dessa regler måste följas så att inga irreversibla konsekvenser uppstår i kvinnokroppen. 

Nybörjare ska inte ta Sustanon solo eller kombinera med andra ämnen. De vill i allmänhet inte tänka på anabola steroider först, eftersom de är värdelösa i de första stadierna av sport.

Med användning av Sustanon är levern inte skadad, men i fall av överdosering ökade samtliga index på detta organ. Men så snart kursen är färdig, faller allt igen på plats. Levern hanterar testosteron mycket bra, detta nämns även i boken om förbudade ämnen (dope), som skrevs av Dirk Clazing och Manfred Donikay. Boken säger också att en liten råttlever (endast 2 gram) kan klara 100 mg av läkemedlet.

Hur man tar Sustanon

Läkemedlet är avsett uteslutande för intramuskulär injektion kurs med dianabolDoseringen av solokursen för nybörjare varierar från 250 mg till 500 mg i 7 dagar. Vanligtvis använder erfarna idrottare från 500 mg och över. Allt beror på de enskilda egenskaperna och målen. 

Kursens optimala längd för nybörjare är upp till tre månader. Om denna period överskrids måste du inkludera gonadotropin och östrogenblockerare. Dessa inkluderar Proviron och Letrozole.