Turinabol 10

Turinabol 10

Tillverkare: Alpha Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 mg (50 tabletter)
La sustancia: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
58.43€

Turinabol är ett läkemedel som tillverkas av Alpha Pharma, baserat på den aktiva substansen klorodehydrometyltestosteron, som har egenskaper som liknar Methandienon, men med mycket mindre vätskeansamling i kroppen. Turinabol förbättrar idrottsutövarnas fysiska prestationer och gör dem mer uthålliga och starkare, även under ansträngande träningspass.

När man tar Turinabol blir muskelmassan tätare och mer framträdande. Trots läkemedlets höga effektivitet har alla egenskaper en gradvis effekt på kursen, men kvaliteten och slutresultaten av en Turinabol-kurs gör det möjligt att uppskatta dess verkliga värde.

Effekter

Läkemedlet bidrar till en märkbar ökning av musklerna, gör idrottare starkare och mer uthålliga, har fettförbränningsegenskaper och förbättrar också aptiten. Med detta verktyg kan idrottare inte bara öka volymen och kvaliteten på sin muskelmassa, utan också öka sin fysiska kapacitet avsevärt. Turinabol ger inte en betydande uppsättning muskler, därför rekommenderas det att uteslutande användas av nybörjare i solokurser och professionella idrottare bör kombinera detta läkemedel med andra steroidläkemedel.

Hur man använder

Turinabol är ett mycket effektivt medel med utmärkta effekter, men för korrekt användning är det nödvändigt att konsultera en specialist som hjälper dig att välja den optimala individuella dosen och varaktigheten av användningen av detta läkemedel. Det används ofta i en dos av 20-80mg per dag, för nybörjare bör de börja med den låga dosen 20mg och gradvis öka den. En cykel av Turinabol varar vanligtvis 4-6 veckor.

Oftast används Turinabol i kombination med testosteronpropionat, denna kombination ger en liten men högkvalitativ uppsättning muskler. När Turinabol kombineras med trenbolon och testosteron Enanthate kan du få en betydande ökning av muskelmassan. Före varje kurs är det nödvändigt att undersöka ditt hälsotillstånd och din kropp.

Biverkningar

Trots läkemedlets minimala aromatisering kan biverkningar uppstå, såsom problem med hud, prostata, lever, håravfall och gastrointestinala störningar. Dessa biverkningar uppstår vanligtvis när läkemedlet tas felaktigt och doseringen eller cykelns varaktighet överskrids. Om du vill uppnå de önskade resultaten utan att orsaka hälsoproblem rekommenderar vi dig att följa instruktionerna och rekommendationerna.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.