Aromex

Aromex

Tillverkare: Alpha Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 25 mg (30 tabletter)
La sustancia: Exemestan
80.98€

Allmän information om Aromex  i Sverige

Aromex av Alpha-Pharma Hälso-och sjukvård varje flikar innehåller 25 mg Exemestan. Vissa anabola steroider konvertera till östrogen i kroppen, alla testosteron estrar, nandrolones, dianabol, och boldenone är exempel på detta. Om det inte kontrolleras, kan användaren löper risk att utveckla olika typer av östrogena biverkningar såsom gynekomasti, vätskeretention, högt blodtryck och problem med hjärtat. Det är en domino-effekt som kan uppstå om östrogen blir utom kontroll. Tänk er att bära runt två liter vatten hela dagen. Användaren kan märka känsla av sliten och trött, blodtryck kommer att skjuta i höjden, och motivation kommer att minska. Dessa biverkningar kommer att besegra syftet med steroider i första hand. Dessutom, hög östrogen nivå, när det kommer från en cykel, kommer i konflikt med återvinning av organ naturliga testosteron nivåer. Å andra sidan, om du kör en hård AI, som eliminerar för mycket östrogen, kan också ha en negativ effekt på sexlust, humör och torka ut lederna. Eftersom aromasin är ett självmord och aromatashämmare, ska du arbeta med att kontrollera doseringen och skräddarsy den till din cykel. Använd inte bara slumpmässiga doser utan att titta på hela din steroid cykeln.

 

Exemestan vs Arimidex

Som illustreras ovan, är den största fördelen är exemestan kommer att förhindra eventuell östrogen återhämtning av permanent inaktivera enzymet aromatas, medan arimidex inte. Men, arimidex är lättare att kontrollera i termer av kortsiktiga dosering, vilket innebär, med korta cykler under 8 veckor finns det ingen anledning att döda hela din östrogen produktion.

 

Exemestan vs Letrozol

Letrozol (letro) i Sverige är kända för att vara alltför starka och alltför hårda. När du använder högre doser av letro, många bodybuilders klagar över nedsatt libido och lätt depression. Detta är på grund av aromatashämmare i hjärnan att inaktiveras genom att använda letrozol. Det är viktigt att kontrollera östrogen under cykeln, men du bör aldrig hindra det eller så kan du möta oönskade sidor. Även om östrogen är ett kvinnligt hormon, män fortfarande behöver det för att fungera. Som med exemestan, letro även kan inte skryta med att vara en självmordsbenägen AI.

 

Biverkningar i Sverige

I bodybuilding och steroid användning, biverkningar aromasin är sällsynta när det tas till en lämplig dosering. Några killar kommer att klaga över ledvärk från torrhet, så när som uppstår bör dosen sänkas. Sidor bland kvinnor är betydligt vanligare för även om de doser som är liknande, den kvinnliga kroppen kommer att reagera olika på en AI än en manlig. Dessutom, kvinnor kommer att ta detta läkemedel under en längre tid jämfört med en steroid användare.

 

Doser

Detta är beroende på individen, och, dessutom, mängden aromatizing föreningar personen är igång. Generellt är en bra start dos är 12,5 mg, varje dag eller 25 mg varannan dag.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.