Letromina

Letromina

Tillverkare: Alpha Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 2,5 mg (50 tabletter)
La sustancia: Letrozol
49.20€

Letromina är ett oralt läkemedel som tillverkas av läkemedelsmärket Alpha Pharma. Det är ett antiöstrogen läkemedel som används för att behandla vissa bröstcancerformer hos kvinnor efter klimakteriet. Letrozol, läkemedlets aktiva ingrediens, minskar mängden östrogen som produceras av kroppen och bromsar eller till och med vänder tillväxten av bröstcancer. Detta fantastiska läkemedel är också fördelaktigt för män med höga östrogennivåer. Tack vare Letrozole kan män sänka höga östrogennivåer till normala nivåer för att undvika den feminiserande effekten som de orsakar.

Hur Letrozole gynnar manliga kroppsbyggare

Letrozol tillhör klassen antiöstrogener och underklassen aromatashämmare (AIs). Detta innebär att det stoppar arbetet i enzymet aromatas, som omvandlar androgener till östrogener i kroppen (detta kallas aromatisering). När män tar vissa steroider som aromatiserar, såsom testosteron, methandienon (Dianabol), boldenon (Equipoise) och nandrolon (Deca-Durabolin), omvandlar kroppen testosteron till östrogen. Detta orsakar biverkningar som anses vara kvinnliga och därför är oönskade för män. Den mest oönskade av dessa biverkningar är utan tvekan gynekomasti, vilket är en ökning av bröstvävnad hos män (man boobs). För att undvika denna effekt tar män Letrozol för att stoppa aromatiseringsprocessen, vilket sänker östrogennivåerna och ökar testosteronnivåerna.

Hur man tar Letromina piller

Den allmänna dosen av Letrozol för östrogenkontroll är 2,5 mg (eller 1 tablett) per dag. Även om alla är olika, kan denna dos vara för hög eller för låg för att balansera östrogennivåerna. Doseringen beror också på vilka steroider som togs i cykeln, eftersom vissa steroider har en högre aromnivå än andra (t.ex. testosteron har ungefär dubbelt så hög aromnivå som boldenon). Om 2,5 mg per dag är för mycket kan du ta halva dosen (1,25 mg). Om även 1,25 mg är för mycket för dig kan du minska frekvensen av intag och ta det varannan dag eller till och med 3-4 dagar om det behövs.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.