Alphabolin (vial)

Alphabolin (vial)

Tillverkare: Alpha Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ml ampull (100 mg/ml)
La sustancia: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
128.13€

Allmän information om Alphabolin i Sverige

Alphabolin (Primobolan) av Alpha-Pharma aktiva substansen är Methenolone Enanthate.

Alphabolin (Methenolone enanthat) är den injicerbara versionen av steroid methenolone, och även om det ger en svagare effekt än Deca-Durabolin är det en mycket bra grundläggande steroid vars effekter är främst anabola. Det faktum att en enanthate ester läggs till i denna steroid kan en långsam och gradvis övergång från injektionsstället. Detta tillägg ger en längre halveringstid på ca 14 dagar (likt Testosteron Enanthate) även om de flesta idrottare föredrar att administrera det på en vecka.

Methenolone enanthate s popularitet härrör från det faktum att det är den enda steroid som verkar fungera bra på en låg kalori diet (vilket gör det en pre-contest drog) och biverkningar är sällan ett problem eftersom det är relativt icke giftiga, låg androgener och att det inte konvertera till östrogen (aromatize) därför östrogen relaterade biverkningar är inte ett problem. Dessutom verkar det ha en positiv effekt på immunsystemet (alltså dess populära användning i Aids-patienter) och det faktum att det tillför främst muskelmassa leder till en förstärkning av hela kroppens system.

Biverkningar  i Sverige

Det måste sägas att Alphabolin (Primobolan) har sina biverkningar, inklusive ljus akne, djupare röst och ökad hår tillväxt (dessa effekter till följd form androgena kvarstående effekt). Men det visar låga lever-toxicitet och oftast har liten effekt på blodtryck och kolesterol, vilket gör den till en av de säkraste injicerbara anabola steroider. Det är också värt att påpeka att de organ egna testosteron produktion är bara minskar vid höga doser tas under en längre tid.

 

Dos

På tal om doser, den "säkra" dosering för män är 100-200 mg per vecka, även om vissa bodybuilders har varit kända för att gå så högt som 600mg/week (och även 800mg). Androgena effekter är oundvikligen högre på denna kurs, men är oftast acceptabel. Ett bättre alternativ är att stack med Primobolan starkare steroider för att öka effekten. Primo, Sustenon 250 och Dianabol är en sådan stack, som kommer att producera snabba vinster. Ett annat exempel är Primo 200 mg/vecka och Deca-Durabolin 200-400 mg/vecka eller Primo med Winstrol Depot 200-400 mg/vecka. Trots att lägga till ytterligare substanser kan öka biverkningarna, Primobolan tenderar att minska hårdheten av de mer tunga steroider (t ex alla testosterones) när det adderas med en cykel.

Kvinnliga idrottare i Sverige kan få bra resultat från 100-200 mg per vecka och 50 mg Winstrol Depot kan läggas till (även om virilization problem som kan uppstå i känsliga individer). Ett säkrare alternativ skulle förmodligen vara 100 mg Primobolan med 7,5 mg Oxandrolon (eller muntliga Winstrol, 10mg), vilket motsvarar en försiktig dos för dem som söker att experimentera med anabolics. Allt i allt, när man betänker det faktum att Primobolan är den enda steroid som fungerar på en låg kalori diet, bygger muskelmassa, lägger hårdhet och spänst OCH positivt effekter på immunförsvaret är det lätt att se varför det är en av de mest populära steroider på marknaden och har fått något av en "kult" följande åren.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.