Clomid 50mg

Clomid 50mg

Tillverkare: Cipla
Tillgänglighet: I lager
Paket: 50 mg (10 tabletter)
La sustancia: Klomifencitrat (Clomid)
7.18€

Clomid 50mg är ett av de mest populära läkemedlen som Cipla tillverkar. Huvudkomponenten i läkemedlet är klomifencitrat, som många känner till som Clomid. Den allra första modifieringen av läkemedlet utvecklades specifikt för användning inom medicinen, men med tiden fick det stor popularitet inom idrotten. I grund och botten väljer idrottare Clomid för behandling efter cykeln, eftersom det effektivt eliminerar östrogena biverkningar.

Effekter

Idrottare som tar steroider bör vara beredda på biverkningar, och efter en steroidcykel måste de ägna särskild uppmärksamhet åt att återställa organ och kroppssystem, inklusive det endokrina systemet. När en cykel av steroider är avslutad är det värt att notera att kroppen praktiskt taget inte producerar testosteron. Nivån av östrogen stiger också, vilket aktiverar katabola processer.

När idrottaren tar Clomid behåller han/hon inte bara de resultat som uppnåtts efter cykeln, utan påskyndar också återhämtningsprocesserna. Dessutom blockerar detta läkemedel effektivt östrogenreceptorer, vilket minimerar aktiviteten hos kvinnliga hormoner. Det bör noteras att de aktiva komponenterna i Clomid också bidrar till återställandet av testosteronsyntesprocesserna. Den aktiva komponenten av detta läkemedel stör dock inte den östrogena tillväxten av hormoner, vilket i sin tur gör det oanvändbart under kurser där man tar anabola steroider.

Nu är Clomid ett av de mest efterfrågade läkemedlen inom PCT. Även om många idrottare fortfarande funderar på vilket läkemedel som är bättre att köpa, Clomid eller Tamoxifen. Clomid tillhör kategorin nyare läkemedel som saknar några av Tamoxifens nackdelar. När det gäller effektivitet är dessa läkemedel dock ungefär på samma nivå. Och trots detta kan Clomid användas efter en behandling med steroider, oavsett typ, medan Tamoxifen till exempel inte rekommenderas att användas efter trenbolon och nandrolon.

Hur man använder

Experter rekommenderar att du tar Clomid först när kroppen har eliminerat alla metaboliter. För att få ut det mesta av detta läkemedel måste du känna till halveringstiden för det läkemedel du tar. Den optimala dosen anses vara högst 50-150 milligram per dag, samtidigt som du tar dosen med mycket vatten. Kvinnor är kontraindicerade att ta Clomid.

Biverkningar

På grund av dess antiöstrogena effekt bör kvinnor undvika Clomid eller vara extra försiktiga när de tar läkemedlet och detta bör endast ske under överinseende av en specialist. Annars kan substansen påverka hormonsystemet negativt.

När man tar läkemedlet kan följande biverkningar uppstå: illamående, feber, migrän, humörsvängningar och minskad synskärpa.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.