Parabolan 100

Parabolan 100

Tillverkare: Dragon Pharma
Tillgänglighet: I lager
Paket: 10 ml flaska (100 mg/ml)
La sustancia: Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate
116.85€

Denna produkt tillverkas av Dragon Pharma, ett företag som är välkänt bland inhemska idrottare för sina steroider och andra produkter (från testosteronestrar till steroidblandningar). Parabolan, eller trenbolonhexahydrobenzylkarbonat, är ett långverkande trenbolonläkemedel. Det har en uttalad anabolisk och hög androgen aktivitet och rekommenderas därför för användning främst för män. Läkemedlet bidrar till att öka muskelmassan och öka styrkeindikatorerna, så det är särskilt relevant för kraftsporter, såsom bodybuilding, tyngdlyftning och andra, men det är också populärt utanför dem.

Effekter

Först och främst bidrar läkemedlet till en uttalad ökning av muskelmassan som är kvalitativ och utan vätskeansamling eller en ökning av fettskiktet, i själva verket bidrar det till att minska användarens fettskikt. Läkemedlet är inte mindre uppskattat för den maximala ökningen av styrkeindikatorer, vilket ökar uthålligheten och följaktligen arbetskapaciteten.

Det är viktigt att notera att det under kursen finns en minskning av kortisolnivån (kataboliskt hormon) och en ökning av IGF-nivån upp till två hundra procent.

Tren Hex kan säkert hänföras till en av de starkaste anabola och androgena steroiderna (indexen för dess anabola och androgena aktivitet är 400% respektive 200% av testosteron). Samtidigt har läkemedlet en förlängd effekt, som varar cirka 14 dagar efter injektion.

Hur man använder

Detta är ett kraftfullt steroidläkemedel som är avsett att användas främst av idrottare med erfarenhet av idrottsfarmakologi. Det är vanligt att nybörjare använder mildare steroidläkemedel, i synnerhet Turinabol, testosteronpropionat eller till och med Boldenone.

Parabolan-kursen kan effektivt pågå i ungefär åtta hela veckor. Vid långvarig användning (mer än 5-6 veckor) och höga doser kan det finnas ett behov av att ta gonadotropin. Behandling efter cykeln är obligatorisk och inkluderar vanligtvis Clomid.

De doser av Tren Hex som rekommenderas för idrottsändamål är 100-300 mg per vecka (veckodosen delas vanligen upp i flera doser på lika långa dagar, till exempel, i fallet med 300 mg kan 150 mg tas på måndag och 150 mg på fredag). Läkemedlet kräver inte mycket frekventa doser, eftersom det verkar under lång tid.

Kombinationer

Injektionskursen utförs ofta i kombination med andra steroider (även om trenbolon är ganska stark, och det, liksom testosteron, kan ge goda resultat även solo). Enligt egenskaperna är läkemedlet perfekt kombinerat med olika steroider, undantagen är främst buntar med analoger som förstärker eller har progestogen aktivitet (dessa är främst Nandrolon och Oxymetholon läkemedel).

Kursen av Parabolan tillsammans med långverkande testosteron (Enanthate, Cypionate eller till och med Sustanon) är populär inom tunga sporter. Detta är en stark androgen och anabolisk kombination, perfekt lämpad för erfarna idrottare för maximal ökning av muskelmassa och en uttalad ökning av styrkeindikatorer.

Biverkningar

Det är möjligt att biverkningar uppstår, särskilt om idrottaren inte följer rekommendationerna om doser, frekvens och varaktighet för intag. Möjliga biverkningar av Parabolan inkluderar androgena biverkningar (från akne till skallighet) samt progestogena störningar (inklusive symptom på gynekomasti hos män). Under kursen kan idrottaren drabbas av sömnlöshet/sömnstörningar, högt blodtryck och svettning. om idrottaren inte följer rekommendationerna om doser, frekvens och varaktighet för intag. Möjliga biverkningar av Parabolan inkluderar androgena biverkningar (från akne till skallighet) samt progestogena störningar (inklusive symptom på gynekomasti hos män). Under kursen kan idrottaren drabbas av sömnlöshet/sömnstörningar, högt blodtryck och svettning.

 

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.