T3-Max-25

T3-Max-25

Tillverkare: Maxtreme
Tillgänglighet: I lager
Paket: 25mcg (50 tabletter)
La sustancia: Liotyronin (T3)
31.78€

Allmän information om T3-Max-25 i Sverige

T3-Max-25 (Liotyronin Natrium) av Maxtreme Pharma. Cytomel är den syntetiska formen av T-3/Liotyronin och var en allmänt känd handel eller varumärke namn bland idrottare. T3-Max-25 (Liotyronin Natrium) används som en form av sköldkörtel hormon terapi. De flesta bodybuilders gynnade detta läkemedel under syntetiska former av T-4 (Levotyroxin) på grund av dess vida överlägsen aktivitet.

Missbruk av syntetiskt T3-Max-25 (Liotyronin Natrium) kommer att resultera i kraftig dämpning av naturliga (endogena) sköldkörtelns funktion. Detta är särskilt sant av detta läkemedel eftersom det faktiskt kringgår normal sköldkörtel hormon tillverkning process som kroppen använder för att producera endogena former som krävs. Förenklad detta beror på att T3-Max-25 (Liotyronin Natrium) är den mest potenta sköldkörtelhormon så att kroppen stänger av varje nivå som krävs för produktionen att försöka minska hjärt-och Thyro3 nivåer. Naturligtvis är detta inte minska nivån om det hormon som administreras genom yttre faktorer (utanför kroppen).

Eftersom långvarig användning av T3-Max-25 (Liotyronin Natrium) kommer att leda till sköldkörtelns funktion förtryck frågan om återhämtning bör vara kortfattat. Det är ofta sagt att syntetiskt sköldkörtelhormon missbruk kommer att leda till permanent sköldkörteln dysfunktion.

Sköldkörtelhormon är naturligtvis syntetiseras i kroppen, men eftersom de molekyler som inte är komplexa, många läkemedelsföretag att göra syntetiska olika hormoner. Det finns två grundläggande typer av sköldkörtelhormon – T4 kallas levotyroxin och T3 kallas liotyronin. Både tillverkas och lagras i sköldkörteln. Sköldkörtelhormon från läkemedelsföretag fås i 2 olika sätt. Antingen härrör från djur sköldkörteln (nötkreatur eller får källor) eller syntetiska.

Sköldkörtelhormon är lätt absorberas från magen ut i blodet. Uppkomsten av åtgärd är ganska snabba och sker vanligen inom några timmar. Den högsta aktiviteten av tillväxthormon, men det kan ta flera dagar. Sköldkörteln hormon som oftast stannar kvar i kroppen i några dagar efter en enda förvaltning. En av anledningarna till att sköldkörteln hormon som stannar kvar i kroppen i ett par dagar är det i blodet att det binder till albumin och är skyddat från nedbrytning i levern.

 

Biverkningar i Sverige

Överskott av sköldkörtelhormon kan orsaka en rad biverkningar som sträcker sig från: huvudvärk, humör ändringar – irritabilitet, nervositet, ångest, svettningar, onormal hjärtrytm, hjärtklappning, bröstsmärta, diarré, oregelbunden menstruation, försämring av hjärtsvikt, chock. Kraftig överdosering kan resultera i symptom som liknar sköldkörteln storm. Kronisk överdosering kommer att producera tecken och symptom på hypertyreos.

 

T3-Max-25 (Liotyronin Natrium) dos räckvidd och varaktighet för användning:

Nybörjare: rekommenderas inte

Hobby: 25-75 mikrogram/dag

Professionella sortiment: 50-150mcg/dag

Kvinnor: 25-75 mikrogram/dag

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.