Halobol

Halobol

Tillverkare: Alpha Pharma
Tillgänglighet: In Stock
Paket: 5 mg (50 tabletter)
La sustancia: Fluoxymesterone (Halotestin)
101.48€

Allmän information om Halobol i Sverige

Halobol av Alpha Pharma är en oral steroid, är dess aktiva substansen är Fluoxymesterone.

Fluoxymesterone i Sverige är en syntetisk anabol steroid som har en potent androgen egenskaper. Fluoxymesterone har visat sig öka tillväxt och utveckling av manliga könsorgan och utveckla sekundära kön egenskaper.

Det kan också öka protein anabolism, minska protein katabolism och leder till en positiv kväve balans när det finns tillräckligt med kalorier. Vidare har steroid förmåga att stimulera produktionen av röda blodkroppar genom att släppa erytropoietin från njurarna. Detta leder till mer hemoglobin och extra syre lastkapacitet.

Fluoxymesterone är en mycket potent androgen och det är snabbt etablera sig som den anabola droger bland många idrottare. Detta syntetiska drogen har många bra funktioner för många bodybuilders. Det är snabbverkande, inte omvandlas till östrogen och kan leda till betydande förbättringar i motion prestanda. Aggressivitet och styrka är två viktiga egenskaper hos läkemedlet som har gjort det ganska känd.

 

Dos

Dosen av Halotestin är ofta påverkade av sjukdomen. Det är vanligtvis ges i uppdelade doser av 5-20 mg/dag. Den allmänna principen är att ge den högsta dosen och sedan avsmalnande nedåt när svar har erhållits. Den upprepade doser under dagen se till att blodet är fortsatt hög för 24 tim period. Beroende på skick, de flesta privatpersoner får detta läkemedel för 1 -6 månader.

Liksom alla anabola steroider, Halobol (Fluoximesteron) har också en hel del biverkningar. Dessa biverkningar förekommer inte hos alla individer. Medan biverkningar är sällsynta, de är mer framträdande när behandlingen är långvarig.

 

Biverkningar i Sverige inkluderar:


Oregelbunden menstruation, fördjupning av röst, klitoris utvidgningen, hår tillväxt. Tyvärr klitoris utvidgningen är alltid inte är irreversibla även efter avslutad behandling.


Gynekomasti, håravfall, akne, fet hy, vätskeansamlingar, illamående, kräkningar, gulsot, lever cancer (sällsynt), minskad sexlust, huvudvärk, mentala ångest, ilska, depression, allergiska reaktioner.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
Dålig           Bra

Most Viewed

Vår online butik ger möjlighet till att köpa en billig steroider i Sverige. Och för återkommande kunder och de kunder som köper steroider i stora volymer, rabatter finns tillgängliga. Vi erbjuder leverans på kortast möjliga tid, och service på högsta nivå. Vi värdesätter varje kund och arbete endast till förmån för köpare av våra produkter.

Köpa anabola steroider i Sverige har vi en mycket lönsam affär för köparen. De varor som kan köpas och avnjutas när som helst på dagen. Vi har ett brett sortiment och till mycket konkurrenskraftiga priser, överkomliga för idrottsman. Kvaliteten av steroider är mycket hög, så din önskan att öka muskelmassa och bygga muskler hemma eller på gym kommer att vara framgångsrik.